Imagini: Final pentru cea mai recentă ediție a Festivalului Roman Apulum. Gladiatorii și marea bătălie între daci și romani, atracția zilei!

festivalul roman apulum 2016 Alba Iulia 175Duminică, la Alba Iulia, s-a încheiat cea de-a IV-a ediție a Festivalului Roman Apulum. Timp de două zile, spectatorii au avut ocazia să trăiască realitățile unei lumi apuse și să asiste la momentele, cu totul speciale, oferite de cei peste 200 de reenactori.

Citește și Foto: Dansurile de inspirație antică și luptele între daci și romani, printre cele mai frumoase momente din prima zi a Festivalului Roman Apulum

Parade, lupte, demonstrații militare, ateliere de lucru, jocuri și multe alte momente au făcut deliciul celor care au asistat la evenimentele din agenda Festivalului.

Citește și Imagini: Festivalul Roman Apulum a debutat, oficial, la Alba Iulia. Prezentarea trupelor și parada reenactorilor, încântătoare!

festivalul roman apulum 2016 Alba Iulia 101Duminică, în ultima zi a Festivalului, punctele de atracție au fost luptele de gladiatori și marea bătălie între legiunile romane și trupele de daci.

Citește și Foto: Expoziție de machete, în deschiderea Festivalului Roman Apulum. “Războaiele daco-romane”, recreate de pasionații în domeniu

Festivalul, o marcă a Primăriei Municipiului Alba Iulia, s-a încheiat cu salutul trupelor. Pe anul viitor!

Citește și 6-8 mai: O nouă ediție a Festivalului Roman Apulum, la Alba Iulia. Paradă, demonstrații militare sau lupte între gladiatori. PROGRAMUL

 

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 16017 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*