Ilan Laufer și Alexandru Coita, jurămând sfânt la Alba Iulia

Prima etapă a Turului României 10 în 10 se apropie de sfârșit. În penultima zi petrecută în Transilvania, echipa Platformei Social Liberale a ajuns la Alba Iulia, pământ sacru al unității României.

Prezenți în Sala Marii Uniri, liderii Ilan Laufer și Alexandru Coita au ținut un moment de reculegere în memoria părinților fondatori ai României Moderne și și-au ridicat vocea într-un legământ comun, jurând să ducă la desăvârșire proiectul național și să reaprindă flacăra speranței în sufletelor românilor din țară și a celor de peste hotare.

România 10 în 10 este promisiunea care va aduce împreună toți românii pentru a reconstrui și definitiva proiectul național, pentru a oferi șansa unei Românii prospere și demne, o stea importantă pe constelația orizontului european. Caravana PSL pleacă de la Alba Iulia cu responsabilitatea împlinirii acestei misiuni în suflet și cu o echipă de membri deja formată, alături de care vor continua să ducă mai departe proiectul de țară în Brașov și, ulterior, pe meleagurile Moldovei.

 

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22074 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*