Ighiu: Bărbatul găsit carbonizat într-o mașină era cetățean străin. Autoturismul a ars ca o torță, în curtea unei case a Bisericii Reformate

Apar elemente noi în cazul bărbatului găsit carbonizat, duminică, la Ighiu, într-o mașină. În momentul izbucnirii flăcărilor, autoturismul (vezi foto) era parcat în curtea unei case aflate în proprietatea Bisericii Reformate din localitate.

Potrivit unor informații, bărbatul decedat avea 54 de ani, locuia în Cluj Napoca și avea cetățenie belgiană. Anchetatorii încearcă să pună cap la cap toate detaliile acestei tragedii.

Știrea inițială

Detașamentul Alba a intervenit, duminică, în jurul orei 09.00, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism, în localitatea Ighiu. După stingerea incendiului, s-a constatat că în autoturism se afla o persoană, a transmis ISU Alba.

La fața locului s-au deplasat și reprezentanții IPJ Alba care au făcut cercetarea la fața locului. Ancheta este coordonată de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba. Ancheta în aces caz este în plină desfășurare.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 16867 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*