Iată 3 piese de mobilier care NU au ce căuta într-o sufragerie mică!

Atunci când vine vorba despre mobilarea casei, cu siguranță îți dorești să achiziționezi cele mai calitative produse. Totuși, până să ajungi la momentul cumpărăturilor, mai întâi trebuie să iei niște decizii în ceea ce privește designul și piesele pe care dorești să le achiziționezi. 

Dacă ești pe cale să iti reamenajezi sufrageria și îți dorești să alegi cele mai potrivite piese de mobilier, atunci sunt anumite aspecte pe care trebuie să le iei în considerare. Nu toate lucrurile se potrivesc perfect într-un living, mai ales dacă acesta nu este unul spațios. 

Iată 3 piese de mobilier pe care este bine să le eviți atunci când vine vorba despre mobilarea unui living mic: 

 

  • Fotoliile

 

Dacă ai o sufragerie de dimensiuni reduse și nu ai foarte mult spațiu la dispoziție, atunci, cu siguranță, nu ai nevoie de fotolii. Acestea nu doar că vor da impresia de loc înghesuit, însă nu sunt nici foarte practice. Dacă vrei să folosești fiecare metru pătrat pe care îl ai în favoarea ta, atunci mobilează sufrageria cu un colțar și în felul acesta ai bifat fiecare cerință de mai sus. Există diferite modele dintre care poți alege, în funcție de preferințele tale. Poți opta pentru unul din piele sau din material textil, pentru unul mai mic sau mai mare, negru sau colorat, totul depinzând și de designul pe care dorești să îl adopți pentru sufrageria ta. 

 

  • Biblioteca

 

O bibliotecă nu este tocmai cea mai potrivită piesă de mobilier atunci când vine vorba despre un living mic. Ocupă mult spațiu și întregul perete pe care este amplasată, dând astfel senzația de încăpere aglomerată. 

Poți opta pentru ceva mai minimalist, de exemplu, poți achiziționa doar o comodă pentru televizor și două corpuri suspendate. Acestea vor aduce un plus de stil în încăpere și vor da senzația de spațiu deschis. 

 

  • O masă mare

 

Un spațiu liber și aerisit este ceea ce își dorește toată lumea când vine vorba despre design, mai ales atunci când încăperea în cauză nu este foarte mare. Încearcă să nu aglomerezi sufrageria cu lucruri de care nu ai nevoie. 

Dacă îți dorești o masă pe care să o poți folosi atunci când ai invitați sau, pur și simplu, când îți dorești să iei cina alături de familia ta, atunci poți opta pentru una pliabilă. Aceasta poate fi strânsă după ce este folosită, iar în felul acesta vei avea mai mult spațiu liber la dispoziție. 

Mobilarea sufrageriei poate fi o adevărată provocare, mai ales atunci când nu ai un spațiu generos la dispoziție și este nevoie să te gândești la fiecare aspect. Ține cont de ceea ce îți dorești să achiziționezi atunci când vine vorba despre mobilier și axează-te întotdeauna pe lucrurile de care ai nevoie cu adevărat. Încearcă să lași livingul cât mai aerisit și nu îl încărca cu tot felul de decorațiuni și lucruri care nu sunt necesare. În felul acesta vei avea mult mai mult spațiu și un design chic.

Sursa foto: pexels.com/ro-ro/

 

 

Despre Redacția ProAlba 30196 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*