Hoții din Alba fură tot ce le ce cade în mână. De la cărucioare pentru copii, la biciclete și de la cântare până la lei și valută

masina politieÎn urma cercetărilor efectuate de poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul poliţiei municipiului Aiud, a fost identificat R.C., de 37 de ani, din municipiu,  care este bănuit, de comiterea mai multor furturi. Astfel, în sarcina acestuia s-a reţinut faptul că în cursul lunii februarie 2016 a sustras două biciclete şi un cărucior pentru copii, de la persoane cu domiciliul pe raza municipiului Aiud. Una dintre biciclete, precum şi căruciorul pentru copii au fost restituite părţilor vătămate. Faţă de bărbat se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de furt, precum şi în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a acestuia.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti din cadrul poliţiei municipiului Sebeş s-a reuşit identificarea persoanelor bănuite de comiterea, în noaptea de 31 ianuarie spre 1 februarie 2016, a unui furt din locuinţa unei persoane din comuna Gârbova. În sarcina lui J.I., de 20 de ani, şi a unui minor de 17 ani, ambii din comuna Gârbova s-a reţinut faptul că au pătruns în locuinţa respectivă, de unde au sustras  suma de 650 de euro și 800 lei. Prejudiciul a  fost recuperat în totalitate și predat părții vătămate. Cei doi sunt cercetaţi sub aspectul comiterii infracţiunii de furt, dar şi pentru documentarea activităţii infracţionale.

În  urma activităţilor desfăşurate de către poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul poliţiei municipiului Sebeş a fost identificat principalul suspect de comiterea unei infracţiuni de furt, săvârşită în cursul lunii iulie 2015 în dauna unei societăţi comerciale din municipiul Sebeş. Astfel, în sarcina lui R.A., de 30 ani, din municipiul Sebeş, s-a reţinut faptul că în cursul lunii iulie 2015, a pătruns în incinta societăţii comerciale, de unde a sustras  mai multe bunuri (motofierăstrău,  flex  şi  cântar electronic) , prejudiciul cauzat fiind de 4900 lei. O parte din bunuri au fost recuperate  şi restituite societăţii păgubite. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, dar şi în vederea stabilirii  activităţii  infracţionale a acestuia şi recuperării întregului prejudiciu  cauzat.

 

 

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 17471 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*