Hotel “Cetate” din Alba Iulia a dat startul înscrierilor pentru petrecerea de Revelion. Meniuri rafinate, atmosferă de nota 10!

Ca în fiecare an, Hotelul „Cetate” din Alba Iulia va găzdui petrecerea de Revelion.  Așadar, sunteți așteptați în restaurantul cunoscutei locații din municipiul nostru pentru a sărbători, la superlativ, noaptea dintre ani. Meniurile alese cu atenție,  muzica pentru toate gusturile și atmosfera de sărbătoare, sunt principalele ingrediente ale unei seri cu totul speciale.

Pentru înscrieri și alte detalii  sunteți bineveniți la recepția hotelului ori puteți suna la numerele de telefon 0258.811780 sau  0740.082.498.

“Pentru noi este unul dintre cele mai importante momente de peste an și, așa cum am obișnuit și până acum, vom avea grijă ca oaspeții noștri să întâmpine anul 2018 așa cum se cuvine. Va fi o noapte de neuitat așa cum, de atfel, au fost și celelalte petreceri de Revelion organizate de hotelul nostru.”,  a precizat Tiberiu Țăran, directorul general al Hotelului „Cetate” din Alba Iulia.

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22061 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*