„Hoț de onoare”. Un tânăr din județul Alba, reținut pentru…plimbări nocturne

La data de 6 februarie 2018, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Cugir l-au identificat pe M.R., de 21 de ani, din Cugir, ca persoană bănuită de comiterea unui furt de autoturism, faptă semnalată în ziua de 4 februarie 2018.

Se pare că, în  cursul nopţii de 3 spre 4 februarie 2018, tânărul a intrat prin efracție într-un autoturism, l-a condus pe raza orașului Cugir şi în afara localităţii, iar ulterior, l-a abandonat în localitatea Vinerea, jud. Alba, fără a-i produce avarii şi fără a sustrage bunuri din acesta. Faţă de M.R., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt în scop de folosinţă şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Tânărul a fost reţinut pentru o perioadă de 24 de ore, fiind depus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al I.P.J. Alba, urmând ca în cursul zilei de 7 februarie 2018, fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunere legală. El mai este cercetat și în alte două dosare penale aflate în diferite stadii de soluţionare pentru săvârşirea unor infracţiuni similare.

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 17752 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*