Horațiu Florea: Salut trecerea lui Mihai Tudose la PRO România. Mă aștept la plecări și din rândul altor partide din Alba către formațiunea noastră

Horațiu Florea, coordonatorul filialei Alba a partidului PRO România, salută intrarea în cadrul acestei formațiuni politice a fostului premier Mihai Tudose, plecat recent din PSD. „Devenim echipa oamenilor care gândesc și acționează pentru și în interesul României! Domnul Tudose este cel de-al doilea prim-ministru care nu a vrut să facă parte din aparatul de manevră condus de Dragnea. Nu a fost dispus să negocieze strategia pentru România în functie de interesele PSD. Bine ați venit în echipa celor fără compromisuri, în echipa PRO România!” , a transmis Florea.

Într-un articol apărut, miercuri, pe site-ul stirpesurse, se arată că „surse politice convergente ne-au explicat că în perioada următoare Victor Ponta va da o nouă lovitură. Fostul premier al PSD, Sorin Grindeanu, ar trece la Pro România. În prezent șef la ANCOM, Grindeanu va schimba tabăra și își va declara deschis susținerea pentru Pro România. Rămâne de văzut dacă asta îi va afecta mandatul la ANCOM, pentru că Liviu Dragnea va digera greu o astfel de plecare.” Coordonatorul filialei Alba a partidului PRO România, Horațiu Florea, a mai precizat că, în viitorul apropiat, se așteaptă ca membri ai diferitelor filiale de partid din Alba să facă pasul spre formațiunea lui Victor Ponta, pe fondul nemulțumirilor generate de modul în care este condusă actuala clasă politică.

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 21819 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*