Horațiu Florea, PRO România: Salut indecizia foștilor colegi!

Mircea Trifu
Horațiu Florea, PRO România: Salut indecizia foștilor colegi!

Am urmărit și eu conferința PSD care, cel mai probabil s-a dorit a fi o lovitură sub centură în ceea ce ne privește. (detalii AICI) Ei bine, este greu să ramai surprins atunci când  fugarii devin din nou fugari sau când se vorbește despre sute de oameni care pleacă (o cifra absurda si nereala). Pe scurt, n-am avut niciodată ce spun ei că am pierdut!
Domnul Cârnațiu Lazăr Sebastian nu este o pierdere pentru organizația noastră, ba dimpotrivă, îi salutăm decizia de a pleca la fel cum a venit, prin fugă și trădare. Îi dorim mult succes în noua și vechea familie PSD și considerăm că valorile sale personale se regăsesc mult mai mult în stilul de politică promovat de domnul Dîrzu.
În ceea ce privește organizațiile PRORomânia Blaj și Abrud, ne-am dori foarte mult să facem și noi cunoștință cu acești membri, deoarece aceste organizații încă nu fuseseră conturate decât la nivel de discuții cu câte o singură persoană.
Singurul regret pe care îl am cu adevărat în acest moment este legat de decizia doamnei Roxana Reisnaor , o doamnă față de care am un deosebit respect și a cărei performanță o voi recunoaște și promova indiferent de partidul din care va face parte. Îi urez mult succes în noul drum politic și cred cu tărie că este primul om de calitate pe care PSD Alba îl câștigă de 15 ani încoace.
Am mai fost acuzați în această conferință că politica noastră este una anti PSD, nu o considerăm o acuză ci mai degrabă un compliment! Da! Pentru cei care încă nu cunosc regulile democrației, precum domnul Cârnațiu, îl informăm pe această cale, că așa se face opoziție. Știm că politica pe care ei o înțeleg este să fii prieten cu toată lumea și să pleci capul oricui, oriunde pentru a prinde o funcție în caz că echipa ta pierde. Ei bine, noi facem lucrurile altfel! Noi ne asumăm o luptă pentru o stângă sănătoasă și reformată pentru România, iar PSD nu mai reprezintă de prea mult timp interesele electoratului de stânga.
Le urez mult succes în drumul ales și sper ca obiectivele lor să devină la un moment și cele pe care România le merită!

Horațiu Florea,
Coordonator PRO România, filiala Alba

 

Banner USR plus
Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22510 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*