Horațiu Florea, PRO România: Apel pentru membrii onești ai PSD din județul Alba!

Mircea Trifu

Căderea Guvernului Dăncilă reprezintă sfârșitul celei mai negre perioade din istoria recentă a țării noastre iar rolul jucat de PRO România în această problemă s-a dovedit a fi unul însemnat. Era evident că guvernarea PSD-istă nu mai putea să continue, așa că deciziile luate de noi în privința susținerii moțiunii de cenzură au fost corecte.

Ca lider al filialei județene Alba, nu mai am nici o îndoială că, în clipa de față, SINGURA ALTERNATIVĂ pentru doctrina de centru-stânga este reprezentată de PRO România. Acesta este motivul pentru care fac un APEL serios către membrii de bună-credință ai PSD Alba să prindă curaj și să părăsească un partid care nu îi mai reprezintă și de care nu se mai simt reprezentați. Nu ascund faptul că în ultimele luni de zile am purtat și port, în mod frecvent, discuții cu oameni de valoare din organizații locale ale PSD. Iar concluzia este că aceștia recunosc faptul că filiala din Alba e în cădere liberă, din vina exclusivă a unei conducerii care nu face decât să reprezinte un grup restrâns de persoane, obediente și mânate doar de interese de moment. Ultimii ani ne-au arătat că PSD Alba a mâncat bătaie în alegeri în mod frecvent și a devenit pentru opozanții politici doar un sac de box folosit la antrenamente ori subiect de glumă. Nu-i de mirare că oamenii de calitate din acest partid au ajuns să pună capul în pământ de rușine când asistă la evaporarea unei formațiuni politice în care au crezut și pentru care au muncit. E timpul ca ei să revină într-o familie normală de centru-stânga, acolo unde valoarea, profesionalismul și munca le sunt respectate. Social-democrația nu mai are nici o șansă, atâta vreme cât principiile ei sunt servite electoratului de către un partid cum este PSD-ul.

În ceea ce ne privește, am demonstrat că, într-un timp foarte scurt, am reușit să punem pe picioare, aici, în județul Alba, o filială puternică a PRO România și să construim o echipă în care ne considerăm, înainte de toate, colegi, nicidecum șefi și subordonați. E limpede că, măcar în ceasul al 12-lea, PSD-iștii onești ar trebui să fugă cât văd cu ochii de partidul care i-a trădat și i-a adus în situația de a fi urâți de oameni, fără să aibă vreo vină pentru asta. Orice persoană din PSD care crede în valorile de centru-stânga va găsi în PRO România o casă politică adevărată.

Horațiu Florea, Coordonator PRO România, filiala Alb

Banner USR plus
Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22510 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*