Horațiu Florea, Coordonator ProRomania Alba: Moții vor să vorbească și caută să fie auziți! (video)

Mircea Trifu

Pentru PRORomânia Alba, zona Apuseni a constituit mereu o preocupare intensă. După ce a trecut trendul de preocupare cu această zonă în perioada #salvațiRoșiaMontană, parcă peste aceste locuri s-a lăsat o liniște completă.
In luna martie am  încercat să facem publice adevăratele probleme cu care se confruntă oamenii din aceste zone. Cu toate promisiunile și Agențiile domnului Dîrzu, moții încă nu au infrastructură, turism, centre de colectare sau abatoare.

Materialul video poate fi văzut AICI 

Acesta a fost motivul pentru care, sâmbătă,  4 mai 2019, l-am invitat pe domnul Daniel Constantin și Cristian Cosmin la Cîmpeni pentru a le face auzite nevoile și la București. Pe această cale, ne întrebăm de ce vocile moților nu se aud dincolo de granițele județului, chiar dacă avem un deputat de Alba fix la guvernare.
Pentru că s-au săturat de vorbe, oamenii au venit cu liste de revendicări și probleme punctuale de acasă. De această dată, cineva i-a ascultat și le-au oferit soluții concrete pe care le pot aplica de mâine.
Daniel Constantin rămâne cel mai abilitat om politic la ora actuală pentru a oferi soluții în domeniul agriculturii și al zootehniei, iar soluțiile și măsurile luate de acesta în perioada guvernării Ponta, încă răman singurele capabile să răspundă nevoilor moților.

Horațiu Florea

Coordonator ProRomania Alba

Material realizat la comanda PRO ROMÂNIA, cod mandatar financiar 41190009, publicat de către S.C. START MEDIA CENTER S.R.L.

Banner USR plus
Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22561 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*