Holzindustrie Schweighofer oferă școlilor din Sebeș material și echipament sportiv pentru orele de educație fizică și sport

holz-sebesCompania Holzindustrie Schweighofer își continuă implicarea în comunitatea locală și va oferi școlilor din Sebeș, în anul școlar 2016-2017, material și echipament sportiv pentru buna desfășurare a orelor de educație fizică și sport. Suma totală depășește 5.000 euro și a fost împărțită școlilor în funcție de numărul de elevi.

„Credem foarte mult în importanța educației, pentru că este piatra de temelie a fiecărui om și a fiecărei organizații. Iar educația fizică și sportul fac parte integrantă din dezvoltarea intelectuală și fizică armonioasă a fiecăruia”, a declarat Răzvan Cosma, director Holzindustrie Schweighofer Sebeș .

holz„Ne bucurăm să sprijinim generațiile actuale de elevi, pentru că ei sunt viitorul nostru, al orașului Sebeș, iar aceste demersuri au devenit deja o tradiție, pe care suntem mândri să o continuăm și încurajăm cu orice ocazie”, spune Emil Pop, director Holzindustrie Schweighofer Sebeș.

Educația este o prioritate pentru Holzindustrie Schweighofer, și se înscrie în strategia de responsabilitate socială corporativă. Susținerea tinerilor – devenită deja o tradiție, educația și formarea lor profesională se înscriu în această strategie, care reunește toate inițiativele actuale și viitoare pe care compania le derulează în paralel cu activitatea economică.

schweighofer„Suntem încântați să acordăm sprijin școlilor, să ajutăm la formarea elevilor, să ne angajăm activ în viața comunității. Astfel, contribuim la dezvoltarea comunităților, pregătind elevii de azi pentru a deveni adulți responsabili”, a declarat Dan Banacu, director general Holzindustrie Schweighofer România.

Holzindustrie Schweighofer participă în mod activ la dezvoltarea comunităților din zonele în are își desfășoară activitatea, respectiv județele Alba, Bacău, Covasna și Suceava. Astfel, începând cu anul 2010, compania a oferit sprijin financiar de peste 5 milioane euro în diverse proiecte de educație, sociale și de sănătate.

Despre Holzindustrie Schweighofer

 

Holzindustrie Schweighofer este parte a Grupului Schweighofer și își are originile într-o afacere de familie austriacă, cu peste 400 de ani de experiență în industria de prelucrare a lemnului. Holzindustrie Schweighofer a deschis prima fabrică de cherestea în România în anul 2003, la Sebeș. În prezent, compania operează pe plan local alte două fabrici de cherestea – la Rădăuți și Reci, o fabrică de panouri încleiate din lemn masiv la Siret și una de panel la Comănești, generând aproape 3.000 de locuri de muncă direct în aceste locații și mai mult de 10.000 de locuri de muncă indirect, în industrii conexe. Din octombrie 2015, din Grupul Schweighofer face parte și o fabrică de cherestea în Germania. De asemenea, compania produce viscoză și bioenergie și are activități în silvicultură și afaceri imobiliare.

Despre Redacția ProAlba 30191 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*