Hava, către PSD Alba: “M-am albit la față (…) Oare ce se fumează la cafea dimineața, înainte să plece poșta partidului?”

Reacție dură a primarului Mircea Hava ca urmare a unui comunicat remis presei de către consilierii locali ai PSD din Alba Iulia (detalii aici). Comunicatul social democraților a venit ca urmare a unei postări pe care primarul din Alba Iulia a făcut-o pe Facebook, legată de investițiile la Colegiul Economic din municipiu (detalii aici)

„Citesc dintr-un comunicat al PSD Alba și spre ghinionul nostru îmi dau seama că s-au stins toate becurile în noaptea minții. Dincolo de cuvântul ”învestiții”, motiv suficient să cred că PSD va abroga în curând gramatica, m-am albit la față când am realizat ce înseamnă de fapt PNDL în România: Programul Nicolae Liviu Dragnea! Dacă aș fi avut ceva pretenții de la mine și echipa mea, n-ar fi trebuit să ne risipească cineva ceața în felul ăsta. Am înțeles mereu apetitul semi-neuronal al celor care scapă din când în când la taste, dar asta le întrece pe toate. E cazul ca cineva din Guvern să revizuaiscă deplin acronimul ăsta, iar noi vom face o solicitare oficială prin care să se admită că PNDL înseamnă cu totul altceva. Și uite cum, când nimeni nu mai spera, oamenii partidului din Alba Iulia au legitimat public și oficial ideea că totul e în mâna unui singur om, iar singurul drept al românilor este acela de a fi de acord. Din contribuția cui susține statul planul de jertfe și osanale? Aveți habar care e contribuția directă a orașului? Și dacă tot sunt banii lui Dragnea, n-ar putea să-i amintească cineva că avem facturi neachitate de peste o lună? Oare ce se fumează la cafea dimineața, înainte să plece poșta partidului? Putem, totuși, mai mult de atât, iar cel mai inspirat dezvoltat acronim venit de la voi, va fi premiat cu un big like din partea mea. Poate Ne Dau Liber acro-nime-n drum ăștia.”, a transmis Hava

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22884 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

1 Comment

  1. „Rade ciob de oala sparta” , „revizuaiscă”, cât am cautat în dex , nu am gasit acest cuvand, inainte să improșcăm cu noroi ar cam trebui sa ne revizuim propriul vocabular și dupa aceea sa ii aratam cu degetul pe altii.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*