Grupul Skepsis continuă formarea artistică printr-o colaborare de excepţie

skepsisExperienţa trupei se îmbogăţeşte prin prezenţa la Alba Iulia a domnului regizor Eugen Stroe Nacht (Israel), venit pentru a susţine timp de 8 zile un curs intensiv de aprofundare a formării tinerilor actori în arta dramatică. Eugen Stroe Nacht continuă o linie profesională deschisă de tatăl său, celebrul regizor, actor şi comic Nicolae Stroe şi de maestrul său, cunoscutul regizor de teatru şi film Peter Brook, care a marcat decisiv dezvoltarea teatrului în secolul XX.

În intervalul 15-23 martie actorii trupei Skepsis lucrează sub îndrumarea regizorului coordonator pentru a aprofunda direcţii fundamentale în arta actorului şi pentru a se iniţia în abordarea genului de teatru Comedia dell Arte – gen în care se va înscrie următorul spectacol ce va fi prezentat publicului în această primăvară.

Colaborarea este realizată de Grupul Skepsis cu susţinerea Casei de Cultură a Studenţilor Alba Iulia şi a Universităţii „1 Decembrie 1918” Alba Iulia, exprimând un nou pas în demersul de transformare a trupei în Teatru Comunitar.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 21859 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*