Grupul Skepsis aniversează 12 ani de la înființare. În 27 și 29 mai sunteți așteptați la teatru

skepsisGrupul Skepsis, celebrează 12 ani de la înfiinţare printr-un eveniment deosebit care vă provoacă la două seri de teatru cu spectacole atractive. În calitate de invitat, trupa de teatru Gaudeamus din Cluj Napoca va oferi publicului marţi, 27 mai, de la ora 19.00,  spectacolul Doamne, ce balamuc!,  de N. Simon, regia Sorin Misrianţu, actor şi regizor la Teatrul Naţional din Cluj-Napoca. Proiectele sale se bucură de o notorietate deosebită în rândul publicului clujean şi nu numai, „Cerere în căsătorie”, de A.P. Cehov,  „Trainspotting”, de Harry Gibson sau „Artă”, de Yasmina Reza fiind doar câteva dintre spectacolele care atrag un public gaudeamusnumeros la fiecare reprezentaţie de peste 10 ani. Echipa pe care o propune spectacolul prezentat la Alba Iulia este una sudată, Anca Lăcusteanu şi Adrian Balint.

Joi, 29 mai, de la ora 19.00, Grupul Skepsis vă invită la premiera spectacolului Jacques şi Stăpânul Său, de M. Kundera, regia Viorel Cioflică, pregătit special pentru a marca pragul de 12 ani de existenţă a trupei. Un spectacol incitant, nerecomandat copiilor sub 12 ani (nu întâmplător), care prin notele de uşoară ireverenţă, limbajul aluziv, săgeţile ironice şi registrul său comic, provoacă la reflecţie asupra unor teme filosofice profunde care stau la baza tumultului sufletesc al fiinţei umane.

skepsisAmbele spectacole din cadrul evenimentului vor avea loc la Casa de Cultură a Studenţilor Alba Iulia, partener de tradiţie al grupului Skepsis. Biletele de intrare la fiecare spectacol sunt de 10 lei (5 lei pentru elevi, studenţi şi pensionari).

Evenimentul este încadrat în mai amplul proiect Stagiunea cu Skepsis prin care trupa de teatru îşi propune să ofere albaiulienilor 10 spectacole de teatru şi divertisment în acest an, incluzând piese din repertoriu, două premiere, spectacole de umor şi divertisment.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 21826 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*