Grupul de extindere USR Alba a constituit o filială locală la Cugir. Claudiu Nemeș, ales preșdinte

În data de 25 ianuarie 2019, în cadrul ședinței constitutive de la Cugir, membrii filialei și-au ales structura de conducere formată dintr-un președinte și doi vicepreședinți. Nemeș Claudiu, un tânăr inginer în transporturi, a fost ales președinte, iar pozițiile de vicepreședinți au fost câștigate de Paștiu Paul și Tomoș Adrian.

Noua filială este formată din tineri neimplicaţi politic până acum, însă care au decis să îşi asume un rol pe scena politică pentru a contribui la schimbarea actualei clase politice.

Nemeș Claudiu s-a înscris în USR în urmă cu doi ani la Timișoara, pe când era încă student. S-a întors în orașul natal, Cugir, pentru a se implica în viața comunității.

”Cugirul are un mare potențial de dezvoltare, însă administrația locală a pierdut lupta cu așteptările locuitorilor. Mult discutata ieșire de pe autostrada, centura pentru localitatea Vinerea, problema câinilor de pe străzile din Cugir, construcția drumului pe Râul Mare către Poarta Raiului, pista de bicicleta Vinerea – Cugir, sunt doar proiecte care nu se vor materializa cu o administrație locală lipsită de eficiență” a declarat președintele ales Claudiu Nemeș.

Filiala USR Alba se află în plin proces de extindere. În prezent, în judeţ există șapte filiale funcţionale: Alba Iulia, Sebeş, Ocna Mureş, Blaj, Aiud, Câmpeni și Cugir. Totodată, grupul de extindere a început demersurile de înfiinţare de noi filiale la: Zlatna,Teiuș, Unirea.Toţi cei care doresc să contribuie la reformarea clasei politice sunt aşteptaţi să se alăture echipei USR.

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 19812 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*