Gruia Bumbu: Asociația Pakiv România va continua proiectul Alba Iulia Capitală Culturală Europeană

”Am citit că inițiatorul proiectului Capitală Culturală Europenă, Florin Roman, dorește să renunțe la acest proiect. Pentru noi Alba Iulia este capitala spirituală a României, parte integrantă a Uniunii Europene, iar principiile Europei unite sunt prezente aici, în inima ţării noastre. Noi credem că locuitorii municipiului merită să fie cetăţeni europeni care locuiesc într-o devărată capitală culturală – Capitală Culturală Europeană. Asociaţia Pakiv România îşi asumă responsabilitatea de a continua eforturilor de a transforma Alba Iulia în Capitală Culturală Europeană”, a declarat Gruia Ioan Bumbu, în 11 iunie, la Alba Iulia.
Consiliul director al Asociaţiei Pakiv România a decis, luni, să preia acest concept, si sa devină noul promotor al acestui proiect.
„Sunt conştient că acest demers este unul de mare anvergură şi din acest motiv îi invit pe toţi susţinătorii acestui proiect să vină alături de noi pentru a dezvolta durabil Alba Iulia, pentru a transforma capitala de suflet a românilor în Capitală Culturală Europenă”, a subliniat preşedintele Asociaţiei Pakiv România, Gruia Ioan Bumbu.
Asociația Pakiv România este o organizație civică care militează pentru promovarea și respectarea drepturilor cetățenilor şi a persoanelor dezavantajate din România.

aracer.mobiкак взломать социальную сеть вконтакте

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 19086 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

4 Comments

  1. as fi preluat eu initiativa, va spun sincer, ca sunt albaiulian pur sange si nu sunt implicat politic, dar mi-a luat-o inainte d-l Bumbu:((

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*