Goală. Şi singură.

udreaÎn isteria colectivă a ultimelor zile, în care toată lumea vorbește despre Elena Udrea, mi-am amintit momentul aniversării ei, de anul trecut, la care am fost invitată.

Iată ce scriam atunci, în introducerea interviului pe care l-a acordat revistei Q Magazine:

„O știam de dinainte de a dobândi notorietate. După ce a devenit «bun național» nu m-am situat public nici în rândul admiratorilor declarați, nici în cel al detractorilor înfocați. Erau toate locurile ocupate. Aflată între cei 200 de invitați care i-au fost alături la aniversarea celor 40 de ani, m-am întrebat, privind în jur, câți oameni îi sunt alături cu sinceritate. Pentru că răspunsul mi-a oferit mai multe locuri libere, am decis să mă așez pe unul dintre ele… și am vorbit cu ea despre singurătate, despre iubiri imposibile și despre oameni care i-au marcat viața. Elena Udrea la 40 de ani, în Q Magazine”.

Am întrebat-o la care dintre întrebările fundamentale ale vieții a găsit răspunsul până acum şi mi-a mărturisit un adevăr de care astăzi are parte în mod revelator: „Multor întrebări existenţiale le-am dat un răspuns în ultimii ani. După cele mai recente experienţe de viaţă pe care le-am trăit şi le trăiesc, relevantă mi se pare axioma conform căreia în viaţă suntem singuri, pe care oricât am negat-o de-a lungul timpului, am sfârşit prin a o accepta. Marile împliniri şi nereuşite le trăieşti singur”.

Marea întrebare acum nu mai este despre singurătatea absolută a Elenei Udrea, ci de ce nu este ea credibilă? Pe de-o parte, pentru că în tot ceea ce afirmă, numai cafeneaua Sofa are o locație precisă, identificabilă. În rest, confirmările nu există sau ele sunt grevate de latura penală a celor care ar trebui să le rostească. Deci NU există nicio dovadă reală pentru ceea ce spune.

Citește continuarea AICI.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 21752 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*