Gheorghe Damian, primarul din Ciugud, exclus din PSD. “Și cel mai mare criminal are dreptul la apărare în lumea aceasta”

Într-o conferință de presă susținută miercuri, 7 martie 2018, la sediul primăriei din Ciugud, primarul Gheorghe Damian a vorbit despre situația sa politică și a precizat că a fost exclus din PSD.

“Declar că sunt independent, că, în urmă cu ceva vreme, conducerea centrală a PSD a luat decizia, în urma contestației făcută de mine să fiu exclus. Mai exact, în 22 ianuarie 2018, Comitetul Executiv Național al PSD a aprobat excluderea din partid a mea și a domnului Ioan Florea, consilier județean. Iată, la mai bine de un an de când Comitetul Executiv Județean al PSD prin sau sub conducerea președintelui interimar domnul Ioan Dîrzu au decis, într-o seară târziu, într-o ședință în care nici măcar nu am fost invitat, nu mi s-a dat voie să fiu apărat, știm foarte bine că și cel mai mare criminal are dreptul la apărare în lumea aceasta și am fost, practic, exclus din partid, noaptea ca hoții.”, a precizat Damian.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 20009 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*