Gheorghe Beleiu și-a depus, alături de echipa lui pentru Alba Iulia, candidatura la primăria municipiului, din partea PRO România

Avocatul Gheorghe Beleiu, candidatul PRO România la Primăria Municipiului Alba Iulia și-a depus, marți, candidatura pentru funcția de edil. I-au fost alături, printre alții, Horațiu Florea, candidatul partidului la funcția de Președinte al Consiliului Județean, omul de afaceri Andrei Sărmășan, Horațiu Clepan și Ovidiu Bleza, de asemenea antreprenori în mediul privat, precum și alți colegi din cadrul acestei formațiuni politice.

„În opinia mea, avem cea mai bună echipă pentru Alba Iulia. E limpede că orașul se confruntă cu mari probleme și nu știu cetățean care să nu aibă, măcar, o nemulțumire, față de actuala administrație. Au avut la dispoziție ani de zile să demonstreze ce pot iar rezultatele se văd cu ochiul liber. E timpul pentru o nouă generație de oameni care să coordoneze activitatea municipalității iar PRO România propune o echipă de oameni care au demonstrat și la nivel local și la nivel național că fac performanță. Apelul meu pentru albaiulieni este să cântărească foarte bine pe mâinile cui lasă orașul pentru următorii 4 ani „, a declarat Gheorghe Beleiu.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 29598 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*