George Simion, apel la mobilizare: 10 semnături colectate în localitatea ta vor duce mesajul unionist în Parlamentul European

George Simion, candidatul mișcării unioniste la alegerile europarlamentare, a lansat un apel către românii de pretutindeni pentru a participa în cadrul colectării celor 100.00 de semnături necesare pentru înscrierea în cursa electorală. Mesajul a fost transmis, de liderul unionist, din Cetatea Unirii, Alba Iulia, cu precizarea că, 10 semnături colectate în localitatea sau secția de votare vor duce mesajul unionist la Bruxelles, potrivit publicației infoprut..

,,Demarăm strângerea de semnături. E un prag enorm pe care îl avem de trecut. Ne trebuie 100.000 de semnături pentru candidatura noastră independentă. Am nevoie de fiecare dintre voi. Fiecare să strângă câte 10 semnături în localitatea lui, în secția lui de votare. Hai să arătăm și de data aceasta că ,,Unirea face Puterea”, pentru că vom reuși și în Parlamentul European și vom reuși să nu mai avem graniță la Prut”, a declarat George Simion, candidat independent la alegerile europarlamentare.

Pentru a fi înscris în cursa electorală, liderul unionist George Simion are nevoie de 100.000 de semnături. Instrucțiunile de completare a listei de semnături pot fi găsite aici, iar pentru a te înscrie în echipa de campanie ,,România Mare în Europa”, accesează site-ul www.mareineuropa.ro.

George Simion și-a lansat pe 12 ianuarie candidatura la alegerile europarlamentare care vor avea loc pe 26 mai 2019, sub sloganul ,,România Mare în Europa”.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22082 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*