George Antonio Fleșer, atlet legitimat la CS Unirea Alba Iulia, pe locurile 1 și 2 la Campionatul Național de Juniori II de la București

George Antonio Fleșer, atlet legitimat la Clubul Sportiv Unirea Alba Iulia, s-a clasat pe locurile unu, la proba de 800 de metri, și doi, la proba de 1.500 de metri, la Campionatul Național de Juniori II de la București, ce s-a desfășurat în perioada 26-28 ianuarie.

La proba de 800 de metri atletul George Fleșer, antrenat de Mihaela Vlas, a realizat un ”Personal Best”, după ce a scos cel mai bun timp al său, un minut și 59 de secunde. De asemenea, el a terminat proba de 1.500 de metri în patru minute și 15 secunde.

Totodată, în afara concursului, la juniori I, a concurat Cătălin Bădicel (legitimat și el la CS Unirea Alba Iulia), la săritura în înălțime. Pentru amândoi sportivii competiția a fost una de verificare. Clubul Sportiv Unirea Alba Iulia, înființat 1974 și aflat în subordinea Ministerului Tineretului și Sportului, are în prezent șapte secții active: atletism, haltere, box, powerlifting, judo, orientare și tenis de masă.

Clubul Sportiv Unirea Alba Iulia promovează, cu prioritate, disciplinele, ramurile şi probele sportive cuprinse în programul jocurilor olimpice.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 23216 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*