Garda Apulum va continua să facă spectacol și în acest început de toamnă, până la jumătatea lunii octombrie. A fost schimbată doar ora reprezentațiilor

garda-apulumGarda Apulum, una dintre atracțiile turistice ale orașului Alba Iulia, va continua să facă spectacol și în acest început de toamnă, mai exact până la jumătatea lunii octombrie. Însă dacă ziua și locația rămân neschimbate, începând cu această săptămână demonstrațiile de tehnică militară, luptele dintre daci și romani, dansurile antice și luptele de gladiatori vor fi susținute de la ora 18.00, în loc de ora 19.00.

Începând de vinerea aceasta, tradiționalul spectacol susținut de Garda Apulum în fața Porții a IV-a se va desfășura la ora 18.00. De precizat că la acest spectacol a fost prezent în permanență un public numeros, majoritatea din el format din turiști din întreaga țară veniți special la Alba Iulia să asiste la acest moment.Evenimentul este oferit de Primăria Municipiului Alba Iulia cu sprijinul Muzeului Național al Unirii Alba Iulia.

 

Despre Redacția ProAlba 30186 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*