GAME WORLD sponsorizează Cupa Membrilor la Golf Club Paul Tomiță

Mircea Trifu

Grupul Game World, operatorul celei mai mari săli de jocuri din Europa Centrală și de Est și unul dintre liderii pieței locale de profil este anul acesta sponsorul tradiționalei competiții Cupa Membrilor, care va avea loc duminică 20 octombrie 2019, la Golf Club Paul Tomiță, situat la Pianu de Jos, județul Alba.

Tradiționala competiție de golf din România va oferi 17 premii în 7 categorii: Categoriile I-III, la care se adaugă premii în categoriile Lady (pentru doamne), Seniori, Longest Drive, pentru cea mai lungă lovitură de pe tee, și Nearest to Pin, pentru lovitura care duce mingea cel mai aproape de steag.

Cupa Membrilor powered by Game World este o implicare firească a brandului Game World în evenimentele locale din județul Alba. Compania Game World este prezentă de peste 20 de ani in România și de 12 ani la Alba Iulia, in incinta Alba Mall. Ofertele Game World sunt orientate către experiențe de entertainment diverse și accesibile tuturor categoriilor de clienți, compania completând permanent oferta deja bogată de facilități, servicii și oportunități de socializare disponibile în sălile de jocuri Game World.

Competiția de golf este încă o acțiune prin care Game World Alba Iulia se implică pentru susținerea evenimentelor și a activităților locale, compania numărându-se printre sponsorii echipei de volei feminin Alba Blaj, campioana României în sezonul trecut și ai evenimentului Truck Tuning Art, organizat la Alba Iulia la începutul lunii august. Locația aleasă pentru competiția de golf Game World, Golf Club Paul Tomiță, este cel mai vechi club privat de golf din România. Fondat în 1995, terenul are în prezent 18 găuri și 18 trasee de dificultate medie (par-3) și ridicată (par-5) și se întinde pe o suprafață de 70 de hectare.

Cu această inițiativă, Game World vizează un segment de public sofisticat și exigent ce apreciază valori ale ale brandului precum calitatea serviciilor, eleganța, atenția față de clienți, dar și oportunitățile de socializare și ocazia de a practica sau experimenta un joc unic prin frumusețe și complexitate.

***

Game World România se numără printre companiile reprezentative pe piața centrelor de divertisment din România, având ca domeniu de activitate organizarea și exploatarea sălilor de jocuri de noroc electronice. Brandul Game World este prezent în București și în alte trei orașe importante din țară, Constanța, Brașov și Alba Iulia iar la nivel internațional în România, Slovacia, Republica Moldova și Croația. În România, compania și-a inceput activitatea in septembrie 1999, cu prima sala de jocuri Game World București Mall Vitan, care este în prezent cea mai mare sala de jocuri din Estul Europei.

 

 

 

Banner USR plus
Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22510 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*