Gabriel Pleșa: Am promis că vom îmbunătăți sistemul parcărilor publice din Alba Iulia și ne ținem de cuvânt!

Pentru a facilita achitarea taxei de parcare, la solicitarea albaiulienilor, am montat, în aceste zile, încă 10 parcometre în următoarele locații: Bulevardul Revoluției nr.22, Bulevardul Revoluției nr.51, Bulevardul Transilvaniei (piața Pascu), Bulevardul Revoluției nr.2E (la Crema), Bulevardul Transilvaniei nr. 16 (BT), Bulevardul Transilvaniei (GoIN), Piața Iuliu Maniu nr. 16 (OTP Bank), Piața Iuliu Maniu (statuie), Strada Regina Maria nr.2 (colț Tribunal), Strada Ardealului nr. 31B-31C (Taxe și impozite).

Procedura de plată este următoarea:

Pentru plata cu numerar: 1-Se introduce, cu ajutorul tastaturii, numărul de înmatriculare; 2-Se introduc monedele; 3-Se ridică tichetul.

Pentru plata cu cardul: 1-Se introduce, cu ajutorul tastaturii, numărul de înmatriculare; 2-Se selectează timpul de staționare; 3-Se apropie cardul; 4-Se ridică tichetul.

În acest moment, plata taxei de parcare se poate face la unul dintre parcometrele enumerate mai sus, plus celelalte două deja existente (colțul Catedralei Reîntregirii și Casa de Cultură a sindicatelor) cu monede sau card bancar, prin tichetele răzuibile care se găsesc în multe locații din oraș – inclusiv casele de bilete STP, ori cu ajutorul aplicației TPark.

Aceasta este doar o primă etapă, fiindcă în prima parte a anului 2022 vor fi montate încă 20 de parcometre, în diferite locații din oraș, a anunțat, marți, primarul din Alba Iulia.

Despre Redacția ProAlba 30196 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*