Furturi pe banda rulanta in mai multe orase din Alba. Hotii au ravnit la bani, piese metalice si chiar un frigider

La Sibot,  doi minori de 15 si 17 ani tineri care transportau cu un cărucior o piesă metalică au fost prinsi de politie pe o strada din comuna. Ancheta a stabilit ca suspectii au pătruns în incinta unei societăţi comerciale cu punct de lucru în localitatea Balomiru de Cîmp,  de unde au sustras piesa în valoare de 4.500 de lei, ce era demontată de pe un utilaj. Au transportat “prada” la marginea râului Mureş unde au ascuns-o şi de unde au preluat-o cateva zile mai tarziu. Fata de cei doi minori fost întocmit un dosar penal în care sunt efectuate cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

Intr-un alt caz, poliţiştii din Roşia Montană i-au prins în flagrant pe C.O., de 23 de ani şi pe P.I.C., de 27 de ani în timp ce încercau să sustragă un frigider, în valoare de 1.000 de lei, dintr-o casă nelocuită situată în comuna Roşia Montană. Faţă de cei doi suspecţi, a fost întocmit un dosar penal în care sunt efectuate cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de tentativă la furt calificat.

La Zlatna, poliţiştii de ordine publică l-au prins în flagrant pe Toni B., de 32 de ani, imediat după ce, profitând de neatenţia personalului de serviciu, a sustras suma de 170 lei, din incinta unui bar din oras.  Faţă de suspect, a fost întocmit un dosar penal în care sunt efectuate cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

Poliţiştii din Baia de Arieş i-au identificat pe principalii suspecţi de comiterea unui furt. Din primele cercetări a rezultat că în data de 3 ianuarie, O.V.A., de 21 de ani, împreună cu O.A.V., de 25 de ani, ambii din Baia de Arieş, s-au deplasat în zona iazului de decantare Valea Cuţii, de unde au sustras trei conducte metalice, pe care le-au tăiat cu un aparat de sudură. Conductele sustrase au fost valorificate contra sumei de 1.300 de lei, la un centru de colectare a deşeurilor metalice din oraşul Abrud.  Faţă de cei doi suspecţi au fost întocmite acte premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22045 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*