Furtul, „hobby-ul” preferat al unui albaiulian. A dat spargere la mai multe societăți comerciale și a furat porțile unei case. Prejudiciul se ridică la peste 20.000 de lei

furtPoliţiştii din Alba Iulia l-au identificat pe un bărbat din municipiu, care ar fi comis 4 furturi prin care a cauzat prejudicii de peste 20.000 lei. Pentru obţinerea de probe, poliţiştii din Alba Iulia, sprijiniţi de poliţiştii Serviciului pentru Acţiuni Speciale, au efectuat o percheziţie la domiciliul bărbatului şi au identificat mai multe bunuri provenite din furturi.

La data de 16 iulie, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia, au reuşit documentarea activităţii infracționale a lui G.G., de 29 de ani, din Alba Iulia care este bănuit de comiterea, în perioada decembrie 2014 – iulie 2015, a 4 furturi. În sarcina bărbatului s-a reţinut faptul că în decembrie 2014, a pătruns prin efracţie într-o societate comercială din Alba Iulia şi a sustras mai mulţi colaci de cablu electric din cupru, în valoare totala de 3.324 lei. În lunile februarie şi martie 2015 a sustras scule electrice, în valoare totală de 17.440 lei din containerele unei alte societăţi comerciale din Alba Iulia, iar în noaptea de 13 spre 14 iulie 2015, a sustras trei porţi metalice de la un imobil situat pe strada Dimitrie Bolintineanu din Alba Iulia. Pentru obţinerea de probe în cauză, în cursul zilei de joi, 16 iulie, poliţiştii au efectuat o percheziţie la domiciliul bărbatului ocazie cu care au fost identificate o parte din bunurile furate. G.G. a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia care a dispus faţă de acesta, măsura controlului judiciar, pentru o perioadă de 60 de zile. Cercetările sunt continuate.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 18449 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*