Furt la o spălătorie din Sebeș. Autorul este un tânăr din municipiu

Poliţiştii din Sebeş l-au identificat pe un tânăr ca persoană bănuită de comiterea unui furt dintr-un autoturism lăsat neasigurat într-o spălătorie auto din municipiul Sebeş. Pentru a nu deveni victime ale infracțiunilor de furt, poliţia recomandă cetăţenilor să-şi asigure bunurile.

La data de 12 ianuarie 2018, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Sebeş l-au identificat pe un tânăr de 28 de ani, din Sebeş, ce persoană bănuită de comiterea unui furt, faptă semnalată la data de 9 ianuarie 2018.

Se are că, în dimineaţa zilei de 8 ianuarie, în timp ce se afla în incinta unei spălătorii auto din Sebeş, tânărul ar fi profitat de faptul că un autoturism a fost lăsat nesupravegheat şi neasigurat şi ar fi sustras bunuri personale în valoare de 450 lei.

Faţă de tânăr, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba reaminteşte cetăţenilor faptul că lăsarea la vedere a bunurilor în autoturism (telefoane, genţi, portofele, GPS-uri, etc) îi expun riscului de a deveni victime ale infracțiunilor de furt.

Poliţiştii vă recomandă:

  • Asiguraţi autoturismul chiar dacă lipsiţi din el doar câteva minute;
  • Evitaţi să păstraţi în autoturism acte de identitate, permis de conducere, documente de înmatriculare a maşinii, documentele firmei, cărţi de credit, ordine de plată sau orice alte înscrisuri de valoare;
  • Închideţi complet geamurile când părăsiţi autoturismul, chiar pentru scurt timp.
  • Nu lăsaţi banii în maşină, nici doar pentru câteva minute!
  • Nu împrumutaţi maşina decât persoanelor în care aveţi deplină încredere!
  • Nu vă adresaţi, pentru repararea maşinii, unor meseriaşi ocazionali necunoscuţi sau atelierelor neautorizate (se pot face mulaje după chei sau puteţi rămâne fără componente care funcţionau foarte bine).

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 24205 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*