Furt la o sală de jocuri de noroc din Alba Iulia. Hoții au „subtilizat” peste 12.000 de lei

Poliţiştii din Alba Iulia au depistat, în flagrant delict, trei bărbaţi bănuiţi de comiterea furtului sumei de 12.535 de lei dintr-un aparat amplasat într-o sală de jocuri din Alba Iulia. Cei trei au fost reţinuţi şi vor fi prezentaţi procurorilor, pentru dispunerea măsurilor legale.

În după amiaza zilei de 16 noiembrie 2017, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au reuşit prinderea, în flagrant delict, a 3 bărbaţi, cu vârste de 46, 42 şi 33 de ani, din judeţele Hunedoara şi Gorj, în timp ce sustrăgeau, dintr-un aparat de jocuri electronice, amplasat într-un local din municipiul Alba Iulia, suma de 12.535 lei.

Cei trei bărbaţi au fost conduşi la sediul Poliţiei Municipiului Alba Iulia unde au fost reţinuţi, pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat, urmând ca în cursul zilei de vineri, 17 noiembrie 2017, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 17087 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*