Fundația Mișcarea Populară își „trage” filială în Alba

fundatia miscarea popularaFundația „Mişcarea Populară” organizează sâmbătă, 15 iunie, la ora 13.00, la Alba Iulia, în incinta Hotelului Parc (Str. Primăverii, Nr. 4), o conferință de presă privind echipa de coordonare și grupurile de lucru ale filialei Alba.

La eveniment vor participa următorii membri-fondatori: Cristian Diaconescu (consilier prezidențial, fost ministru al Justiției, fost ministru de Externe), Daniel Funeriu (consilier prezidențial, fost ministru al Educației), Sebastian Lăzăroiu (consilier prezidențial, fost ministru al Muncii), Cristian Hrițuc (consilier prezidențial, specialist marketing politic), Georgeta Condur (prodecan al Facultății de Ştiințe Politice şi Administrative, Universitatea „Petre Andrei“ din Iaşi), precum și Radu Borza (cofondator dexonline.ro, secretar general al Mensa România).

Menţionăm că spaţiul destinat conferinţei de presă nu beneficiază de conexiune internet wireless gratuită şi că transmisiunile TV în direct se pot face doar cu echipamente proprii ale posturilor de televiziune.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22884 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

1 Comment

  1. Aceasta Miscare populara este doar un vehicul electoral pentru familia Basescu. Va fi un nou UNPR in care tot felul de basisti, de vinituri politice, de exclusi din partied, de fripturisti politici s.a.m.d. isi vor gasi locul. Ea se naste moarta politic.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*