Foto: Zăpada căzută la Alba Iulia a scos utilajele în stradă. Mihai Coșer:”Se intervine de la ora 4 dimineața”

Zăpada căzută a îngreunat semnificativ circulația din Alba Iulia, motiv pentru care autoritățile au decis să trimită în teren utilajele de intervenție. “Se lucrează de la 4 dimineața, lucru care se poate proba, oricând, cu parcursul GPS, mașinile fiind dodate cu așa ceva (n.r. foto hartă în material). În prezent lucrează 7 pluguri: cele mici pe străduțe, iar cele 4 mari pe arterele principale. Se intervine la sesizările făcute la primărie sau la dispeceratul Polaris. Din păcate, la temperaturile atât de scăzute, clorura de magneziu e ineficientă, așa că singura opțiune rămâne pluguirea. La acțiune există și sprijinul echipajelor de poliție, care însoțesc utilajele de deszăpezire. Trotuarele și stațiile de autobuz se curăță manual, cu ajutorul echipelor mixte., a precizat, marți, în jurul orei 10.00, Mihai Coșer, purtătorul de cuvânt al Primăriei  Alba Iulia. Potrivit autorităților, într-o singură zi au fost împrăștiate 250 de tone de material antiderapant. În paralel, Politia Locală avertizează proprietarii de spații cu privire la obligația îndepărtării zăpezii, cu precădere în zonele comerciale.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22032 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

4 Comments

  1. Daca se intervenea de la ora 4 nu era asa in oras. Vrajealaaaa…. v-a luat pe nepregatiteeee. Si daca nu se facea sesizari nu actionati, sau care ii marea vrajealaaaa. Polaris inutili din toate punctele de vedereeee…

  2. Si gunoiul cine îl ridică de pe străzile care erau programate…. Sau lama în față și în loc de clorura aruncați gunoi poate este mai eficient.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*