Foto: „Zâmbetul de sărbători”, eveniment caritabil organizat de PES Activists România împreună cu europarlamentarul Victor Negrescu

zambetul de sarbatori 5Începând de sâmbătă, 13 decembrie, organizația PES Activists România, împreună cu Victor Negrescu, europarlamentar PSD și președintele organizației, au lansat campania ”Zâmbetul de sărbători” pentru a aduce spiritul sărbătorilor în casele familiilor nevoiașe din România.

Sâmbătă în Alba și începând de mâine și până de Crăciun în restul țării, activiștii PES România, alături de Victor Negrescu vor împodobi câte un brad de Sărbători pentru copiii din familiile pentru care pomul de Crăciun este un lux pe care nu și-l pot permite.

În Alba, 15 copii se vor bucura acest Crăciun de un brăduț împodobit de echipele PES Activist în cadrul campaniei „Zâmbetul de sărbători”.

Președintele PES Activists România, europarlamentarul Victor Negrescu anunță că va invita și alți politicieni și persoane publice să participe la campania ”Zâmbetul de sărbători”.

”Împreună cu colegii mei din PES ne-am gândit să invităm și alte persoane publice să participe la campania ”Zâmbetul de sărbători” pe care vrem ca în următoarele 10 zile să o derulăm la nivel național. Profit de această ocazie pentru a lansa public invitația deschisă către oricine vrea să se alăture campaniei PES Activists. Putem să aducem un zâmbet pe chipurile copiilor care merită să fie fericiți de sărbători și prin acest gest simbolic suntem siguri că vom reuși să facem acest lucru”, a spus Victor Negrescu, președinte PES Activists România și europarlamentar PSD.

“Este un gest de normalitate din partea noastră. Obiectivul este să-i facem fericiți de Sărbători pe copiii care provin din familii nevoiașe și să încercăm, ca prin exemplul nostru, să implicăm cât mai multe persoane în această campanie”, a declarat Victor Negrescu.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 21847 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*