Foto: Vineri, sunteți așteptați la deschiderea magazinului Selgros Cash&Carry de la Alba Iulia. Noua locație a fost inaugurată, în prezența oficialităților

selgros-42Vineri, 30 septembrie 2016, Selgros Cash&Carry România, unul dintre cei mai importanţi operatori din comerţul românesc, deschide la Alba Iulia a doua sa unitate în format compact, după cea din Târgu Mureș. Clienții sunt așteptați în magazin cu o amplă sortimentație de mărfuri alimentare, specifică Selgros, precum și cu o selecție reprezentativă a gamei de produse nealimentare.

Joi, 29 septembrie 2016, cu o zi înainte de deschiderea pentru publicul larg, noul magazin le-a fost prezentat oficialităților locale, oamenilor de afaceri și altor invitați.

selgros-40Administrația locală a fost reprezentată de primarul Mircea Hava și viceprimarii Paul Voicu și Gabriel Pleșa. După o slujbă religioasă, au luat cuvântul Daniela Sima, marketing director Selgros Cash&Carry România, primarul din Alba Iulia, Alexandru Vlad, CEO Selgros Cash&Carry România și Tatiana Daichendt, directorul magazinului din municipiul nostru. 

„2016 este un an special pentru echipa Selgros. Pentru noi este un an al schimbării.  Sărbătorim 15 am pe piața românească, am reinventat conceptul de club al profesioniștilor și pasionaților de bunătățuri, am reînceput expansiunea și nu oricum ci cu două formate compacte, unice, acum trei luni la Târgu Mureș și acum la Alba Iulia. Magazinul acesta vine cu mai multe noutăți. Este în primul rând un specialist în prospețime, este un club destinat profesioniștilor și pasionaților de bunătățuri. Deschidem acest magazin la Alba Iulia pentru că am intuit potențialul orașului. Această deschidere a fost o mare provocare” a precizat  Alexandru Vlad, CEO Selgros Cash&Carry România. 

selgros-45Magazinul de la Alba Iulia are o suprafață de vânzare de 4.000 mp (față de cei 10.000 mp ai unităților standard Selgros), și respectă accentul pus de Selgros pe competența sa majoră în produse alimentare și gastronomie. Structura acestuia integrează conceptul de piață adoptat de către companie începând cu 2014, cu legume și fructe, pește și fructe de mare, carne și produse de brutărie. De asemenea, magazinul găzduiește și o vitrină asistată cu brânzeturi și delicatese, carne și specialități. În plus, unitatea asigură un spațiu reprezentativ, dedicat, cu articole pentru copii, de la jucării și accesorii până la îmbrăcăminte și produse alimentare specifice. În 2016, Selgros marchează nu doar reluarea expansiunii rețelei, ci și aniversarea celor 15 ani de prezență pe piața autohtonă și finalizarea rebrandingului companiei.

selgros-43„Ceea ce este aici este un lucru minunat. Mă bucur că am avut ocazia să cunosc oamenii care au făcut posibil acest lucru. Nu cred că trebuie să îi dau cu numele dar sunt oameni minunați care au făcut posibilă acestă investiție. M-am uitat să vad ce există în magazin și sunt sigur că veți găsi tot ce aveți nevoie acasă”, a precizat Mircea Hava, primarul municipiului Alba Iulia.

Așadar, nu uitați! Vineri, 30 septembrie 2016, sunteți așteptați, pe Bulevardul Rpublicii, la numărul 30 A, la magazinul Selgros Cash&Carry din Alba Iulia!

Despre Selgros Cash&Carry România

Selgros Cash&Carry România este unul dintre cei mai importanţi operatori din comerţul românesc. Compania şi-a început activitatea pe piaţa locală în 2001, iar în prezent deţine 19 magazine în Bucureşti, Braşov, Iaşi, Târgu Mureş, Oradea, Cluj, Ploieşti, Timişoara, Craiova, Bacău, Galaţi, Brăila, Arad, Suceava şi Constanţa. Din 2011, compania este parte a Transgourmet Holding AG, a doua cea mai mare reţea cash&carry şi comerţ B2B din Europa, cu operaţiuni în Elveţia, Franţa, Germania, Austria, Polonia, România şi Rusia.

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 29599 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*