Foto-video: Traian Băsescu, prezent la Alba Iulia la lansarea candidaților PMP din județul nostru. „PMP va câștiga alegerile locale cu ajutorul generației Facebook”

Mircea Trifu

lansare candidati pmp 18Duminică, 10 aprilie 2016, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia, a avut loc lansarea oficială a candidaților PMP din Alba, pentru alegerile locale din acest an. La eveniment a fost prezent și președintele formațiunii politice, Traian Băsescu. Alături de acesta au mai fost prezenți și Clement Negruț, președintele PMP Alba și candidatul pentru primăria Alba Iulia, secretarul general al PMP, Dorel Onaca, europarlamentarul Siegfried Mureșan, deputatul Cristian Ioniță, candidații pentru funcțiile de primar din județ, precum și sute de membrii și susținători ai Partidului Mișcarea Populară. Ceremonia a debutat cu Imnul Național, urmând ca la scurt timp să fie prezentați cei 78 de candidați PMP din județul nostru, pentru alegerile locale 2016.

Traian Băsescu le-a vorbit timp de aproape o oră celor prezenți la evenimentul de lansare a candidaților. Fostul șef al statului a adus cu el Constituția României, abordând subiecte precum educația, sănătatea, drepturile copilului dar și administrația locală.

Spre finalul speech-ului său, Băsescu a susținut că Partidul Mișcarea Populară va câștiga alegerile locale cu ajutorul „generației Facebook”.

„Aș spune fără niciun fel de ezitare că partidul nostru oferă electoratului, spre a-i încredința administrația locală, generația Facebook. Generația tinerilor liberi, generația tinerilor obișnuiți să spună ceea ce au de spus pe Facebook. Sigur, uneori o spun mai brutal, mai puțin politicos, dar important este dacă electoratul din România este pregătit să dea o șansă tinerilor candidați ai PMP”, a spus președintele partidului, Traian Băsescu, la Alba Iulia.

lansare candidati pmp 01„Este esențial să avem comportamentul optimist al omului care știe ce vrea, care știe ce poate și care știe că poate câștiga. Vă doresc mult succes la toți, partid al generației „Facebook”. Mult succes candidaților noștri, iar pe 6 vin la Alba să sărbătorim victoria în județ”, a adăugat președintele PMP.

Deputatul Clement Negruț a transmis că 95% dintre membrii organizației județene nu au mai făcut politică și aproape 90 de procente sunt tineri sub 30 de ani. Acesta i-a transmis „rușine” deputatului PNL Vasile Blaga, pentru declarația făcută sâmbătă, în cadrul evenimentului de lansare a candidaților PNL ce a avut loc tot la Alba Iulia.

„Încep de la ultima declarație a domnului senator Blaga, spunând ieri, despre un partid politic, înregistrat cu acte în regulă, un partid politic care dorește să schimbe această concepție de a face politică, numindu-ne „căzături”. Îi spun un singur lucru: rușine. Partidul Mișcarea Populară este pregătit să se bată de la egal la egal cu cele două partide, PNL și PSD și puiuții lor, ALDE și UNPR. Știți cu toții cu ce ne confruntăm în județul nostru, tot ce rămâne pe afară sunt trimiși în delegație la ALDE și UNPR”, a spus Clement Negruț.

Banner USR plus
Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22545 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*