Foto-video: Sute de albaiulieni, călare pe biciclete decorate cu baloane și flori, au participat la evenimentul „Skirt Bike”

skirt bike alba iulia 55Cu toate că vremea nu s-a anunțat a fi una prea bună, peste 100 de albaiulieni s-au urcat pe biciclete și s-au adunat duminică, 6 iulie, în Piața Cetății din Alba Iulia pentru a participa la cea de-a doua ediție a evenimentului „Skirt Bike Alba Iulia”. O paradă chic de biciclete. Plimbarea fost adresată tuturor femeilor pentru care bicicleta reprezintă un mijloc de transport alternativ, o expresie a frumuseții și a libertății de mișcare. Totuși, și domnii au fost prezenți la eveniment. Provocați să poarte ținute cât mai deosebite, și în acest an bicicliștii s-au ridicat la înălțimea așteptărilor: au adus biciclete vechi recondiționate, au purtat pălării, bretele și papioane sau și-au lăsat vehicolul decorat cu baloane și panglici.

skirt bike alba iulia 41Startul s-a dat din Piața Cetății, iar participanții au pedalat pe traseul Piața Cetății – Strada Cloşca – Bdul Transilvaniei – intrare în Şanţurile Cetăţii (prin zona Arhivelor Naţionale) – tur complet al Şanţurilor Cetăţii – Poarta a IV-a – Strada Păcii – Biblioteca Batthyaneum. Evenimentul s-a încheiat la Framm’s, unde bicicliștilor li s-au pregătit mai multe surprize.

În spatele acestui frumos eveniment s-au aflat 3 fete: Iulia, Cristina și Cipriana, pe care le unește, dincolo de pasiunea pentru mișcare, dorința de a dărui ceva frumos comunității.

Evenimentul a fost unul non profit, iar organizatorii au ținut să mulțumească partenerilor care au făcut posibilă desfășurarea lor: Primăria Municipiului Alba Iulia, Ping și Pong – agenție de evenimente pentru copii, Biz Marketing, Ideativ Travel, Hand Made with Love from Lia, Alba Sport Vision (ASV), TOP Firme și Reclame, Bycarry Chic Baskets, Vertical Copy Center, Framm’s, Sendy Club, Garage Boutique, Bicheru Cycling și Aqua Carpatica.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 19551 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*