Foto-video: „Premier penal, marș la tribunal”. Aproximativ 200 de liberali au scandat la Alba Iulia împotriva lui Victor Ponta, în cadrul unui miting

miting impotriva lui ponta 49În jur de 200 de oameni au protestat vineri, 12 iunie, în fața Prefecturii din Alba Iulia, împotriva premierului Victor Ponta. Înarmați cu pancarte însemnate cu mesaje precum „Premier penal, marș la Tribunal”, „Nu vă fie frică, Victor Ponta pică”, „Dacă furi la doctorat, sigur furi și de la stat” sau „Ponta scufundă România”, manifestanții au scandat lozinci împotriva Guvernului Ponta. „Jos Guvernul Ponta”, „La pușcărie, cu Ponta la Pușcărie”, „Demisia, demisia” și „Victor Ponta pentru noi, este Iliescu doi” sunt doar câteva din cele scandate.

Printre protestatari s-au aflat și reprezentanți ai administrației locale și județene precum primarul Mircea Hava, viceprimarii Paul Voicu și Gabriel Pleșa sau vicepreședinții Consiliului Județean Alba, Florin Roman și Alin Cucui. De asemenea, la miting au participat primarul orașului Aiud, Horațiu Josan, Adrian Teban, primarul orașului Cugir și alții.

miting impotriva lui ponta 22„Nu discut deciziile procurorilor, ale justiției, însă din poziția în care este, pentru ceea ce spune, după modul în care ne învață pe noi ca să fim, un gest de onoare ar fi ca Victor Ponta să-și dea demisia. Mitingul este împotriva lui Ponta și poate astfel îi vom trezi fărâma de onoare, dacă mai există așa ceva în el. Manifestația de astăzi este și pentru a susține moțiunea de cenzură depusă de PNL în Parlament. Și nu orice fel de moțiune, ci o moțiune pentru cei mai mari investitori din România (…) Trebuie să fim sensibili la ce se întâmplă astăzi în România, la cum sunt tratați oamenii care au plecat, nu pentru că în România le era bine, ci pentru un mai bine în alte lumi, și este rușinos că să le zică copiilor ăștia „niște golani” și nevestelor lor așa cum le-a spus. Totuși, ministrul respectiv (n.r. ministrul Ioan Rus) a avut un gram de onoare și și-a dat demisia. Și Ponta ar trebui să facă același lucru”, a declarat Mircea Hava.

„Protestăm astăzi împotriva faptului că nu dorim să avem un premier penal în fruntea României. Asta înseamnă adio Schengen, adio traiu într-o lume eruopeană civilizată. La rugămintea mai multor cetăţeni din Alba protestăm şi împotriva modului în care autorităţile statului, Guvernul Ponta îşi bate joc de fermieri. Practic protestăm împotriva politicii penale făcute de un premier penal în România”, a spus vicepreşedintele Consiliului Județean Alba, Florin Roman.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 27271 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*