Foto-video: Peste 1200 de sebeșeni alături de primarul Dorin Nistor la aprinderea iluminatului de sărbători

Peste 1.200 de locuitori ai Sebeșului au fost prezenți, alături de primarul Dorin Nistor, în seara de Sfântul Nicolae, în Parcul Tineretului, din centrul municipiului Sebeș, pentru a asista la aprinderea iluminatului de sărbători și la deschiderea oficială a Târgului de Crăciun.

VIDEO, la finalul articolului!

Pe scena montată în parc a concertat vedeta pop Lidia Buble, iar în deschidere, Denisa Moga, tânăra din Sebeș care se bucură de tot mai mult succes în lumea muzicală.

Nu au lipsit personajele de poveste, care au ajutat organizatorii să distribuie dulciuri tuturor copiilor prezenți la eveniment. Cu această ocazie, au fost oferite 1000 de calendare de ciocolată.

Cu siguranță, cei care vor vizita micul târg de Crăciun de la Sebeș vor avea parte și de alte surprize, mai ales că în data de 20 decembrie a fost anunțată și prezența lui Moș Crăciun.

Primarul Municipiului Sebeș, Dorin Nistor, își exprimă speranța că acest eveniment va deveni o frumoasă tradiție pentru Sebeș. Primăria își propune ca, în fiecare an, Târgul de Crăciun să fie un prilej de bucurie pentru toți locuitorii orașului și să aducă un strop din magia și generozitatea sărbătorilor de iarnă.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 16888 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*