Foto-video: Gală de caritate la Hotel „Cetate”, în beneficiul unui băiețel de 5 ani, grav bolnav. Artiști cunoscuți și peste 100 de invitați, prezenți la eveniment

cetateMiercuri seara, Hotelul „Cetate” din Alba Iulia a găzduit un eveniment de caritate în beneficiul unui băiețel de 5 anișori, grav bolnav. Gabriel Istvan Vitan a fost părăsit de mamă pe când avea doar un an. La scurt timp, el a fost luat în grijă de unchiul său care luptă ca băiețelul să poată avea o viață normală. Gabriel a avut o afecțiune la inimă și a fost operat. Din păcate el a mai fost diagnosticat și cu glaucom congenital, la ambii ochi, o afecțiune care presupune intervenții chirurgicale. Din dorința de a-l ajuta pe micuț, cei de la Hotelul „Cetate” și-au arătat disponibilitatea de a găzdui această gală de caritate. La eveniment au luat parte peste 100 de persoane care au asistat la un spectacol folcloric ce a reunit nume importante din lumea folclorului.

gala-caritateRând pe rând, au cântat Sava Negrean, Simi Deac, Dorel Savu, Crina Matei, Bianca Munteanu, Ramona Ilieși Drăgan și frații Drăgan,  Mihai Sicoe, Andreea Todor sau formația Armonik. Donațiile făcute de cei prezenți vor merge către Gabriel, care urmează să fie operat, sperăm, cât mai curând. “Am fost onorați și bucuroși că am putut sprijini un astfel de eveniment. Pentru noi, ideea că putem ajuta un copil să aibă o viață normal este mai mult decât putem exprima în cuvinte. Țin să le mulțumesc din suflet artiștilor, celor care au fost prezenți și, nu în ultimul rând, colegilor mei care au făcut ca această seară să fie una perfectă”, a declarat Tiberiu Țăran, directorul general al Hotelului „Cetate” din Alba Iulia.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 20652 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*