Foto-video: Final spectaculos la „Simfonia Focului” din Alba Iulia. Fireworks Design din Brașov a câștigat competiția

simfonia focului 36Duminică seara, în prezența a mii de oameni, la Alba Iulia s-a încheiat prima ediție a festivalului „Simfonia Focului”, un festival ce a adus culoare pe cerul Cetății Alba Carolina. În cea de-a treia zi, a fost rândul celor de la Pyro Events Team – Fireworks Design din Brașov. Echipa din România a impresionat atât juriul format din Felicia Filip – soprană, Cristian Mihăilescu – regizor, Adrian Dăian – „Arme, explozivi și substanțe periculoase” – IPJ Alba și George Bălșan, reprezentant al Bergenbier, cât și publicul, reușind să câștige această primă ediție a festivalului „Simfonia Focului”. Timp de 15 minute, cerul a fost „împânzit” de artificii colorate, toate sincronizate cu linia melodică. După o analiză completă a liniilor melodice, a imaginii, a calității artificilor, a impactului emotional și a altor criterii, jurații au decis, după cum am precizat mai sus, că cel mai bun show pirotehnic a aparținut românilor din Brașov. Locul doi a fost ocupat de Enigma Fireworks din Bulgaria, iar locul trei de RG Lider din Polonia.

„Simfonia Focului” este un concept unic în România, ce-și dorește să aducă în vizorul publicului una dintre cele mai spectaculoase arte ale planetei – arta pirotehnică de înaltă clasă.

zilele bergenbier 15De asemenea, publicul a putut să stabilească cine să primească premiul de popularitate, votând show-ul pirotehnic timp de 30 de minute după finalizarea spectacolului, între orele 22.45-23.15, la numărul de telefon  0730.240.777.

Festivalul „Simfonia Focului”, marcă a Primăriei municipiului Alba Iulia, va fi organizat în fiecare an. Timp de trei zile, ca și de această primă data, cerul Cetății va fi luminat spectaculos de reprezentaţiile de gală ale unora dintre cele mai imporante companii de artă pirotehnică din Europa.

Pe lângă aceste show-uri pirotehnice, cei prezenți în Piața Cetății din Alba Iulia au avut ocazia de a se bucura și de concertele din cadrul „Zilei Prieteniei Bergenbier” care s-au defășurat sâmbătă și duminică în orașul nostru. Paraziții, R.O.A, Mihai Mărgineanu, N.O.R, Boehemian Groove și Ultimu Nivel au fost trupele care au încântat publicul în ultima zi de weekend.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 18453 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*