Foto-video: Elena Udrea nu a obținut la Alba Iulia o susţinere concretă pentru şefia PDL. În schimb, s-a bucurat de o primire cordială

31Elena Udrea a ajuns la Alba Iulia vineri. Îmbrăcată într-un costum negru şi pe nişte tocuri apreciabile, blonda a poposit în fața Hotelului Parc în jurul orei 17.00. Primii care i-au ieşit în cale au fost Mircea Hava, care a sărutat-o pe obraji de bun venit, şi senatorul Alexandru Pereș care i-a oferit un mărţişor. Încântată de cadou, Udrea nu a stat mult pe gânduri şi şi-a prins mărţişorul la rever.

1576

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Udrea a venit la Alba Iulia însoţită de preşedintele PDL din Sibiu, Ion Arion, dar şi de Gheorghe Tinel, parlamentar PDL de Ialomiţa. „Misiunea” ei a fost să îşi prezinte moţiunea „Noul PDL – o nouă Românie” şi să încerce să îi convingă pe pdl-istii din Alba să o susţină la funcţia de preşedinte al Partidului Democrat Liberal în cadrul congresului din 23 martie.

891115
Imediat după ce a ajuns la Alba Iulia, Elena Udrea avut o discuţie de câteva minute cu mai marii PDL Alba, după care a intrat în sala unde o aşteptau peste 100 de persoane. Deşi se ştie că PDL Alba susţine candidatura lui Vasile Blaga la şefia partidului, atmosferă a fost întregită de flori, aplauze şi binecunoscutul imn PDL. „Ne bucurăm pentru că ați fost și rămâneți un om cu care am putut să discutăm corect, normal”, a ţinut să precizeze Mircea Hava.

16171926

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

„Vă cer să aveți încredere în viziunea pe care o am pentru Partidul Democrat Liberal, să faceți parte din echipa pe care cred că pot să o construiesc, pentru viitorul acestui partid. Cred că împreună putem recâștiga alegerile, putem reveni la guvernare. Și vreau să vă spun că nu cred că trebuie să revenim în orice condiții. Cred că PDL poate reveni la guvernare într-o alianță, dar întotdeauna că partid puternic, partener egal, nu pe ușa din spate, nu vioara a doua, nu partid-balama”, a afirmat Elena Udrea în discursul sau care a fost precedat de intervenţiile parlamentarilor care au însoţit-o la Alba Iulia.

Unul dintre cele mai drăguţe cadouri primite de Udrea la Alba Iulia a fost un coş de ghiocei oferit de Paul Voicu, unul dintre viceprimarii municipiului.  Rămâne de văzut dacă florile îi vor purta noroc la congresul din această lună. La finalul vizitei sale,  Elena Udrea a ţinut să organizeze şi o conferinţă de presă mai ales ca prezenţa ei a stârnit interesul foarte multor jurnalişti.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 24184 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*