Foto-video: Distracție și concerte de calitate la „Play For May”. Sute de persoane au fost prezente la festival

pfm6 19În acest weekend, la Spațiile RYMA din Alba Iulia s-a desfășurat cea de-a șasea ediție a festivalului „Play for May”. Și în acest an, muzica de calitate, numeroasele activități, jocurile cu premii și multe altele, au adus la festival sute de persoane.

Prima zi de festival a fost dedicată în special iubitorilor de muzică. Pe timpul zilei, Octa, Ecos, Badea Funk, Kito și Exile & Mistic, au fost cei care au întreținut atmosfera. De la orele 21:00, pe scenă au urcat Omu Gnom & Dj Pilu, urmați îndeaproape de Subcarpați. După cum era de așteptat, cei de la Subcarpați au strâns peste 500 de oameni și au făcut un spectacol nemaipomenit. Alături de Bean, Vali Umbră, Dj Power pe Vinil și Vj Andri, pe scenă a urcat și Mădălina Pavăl și Aforic. Această extindere de formație a fost făcută pentru a seta un nou standard de excelență în muzica live românească. După concertul Subcarpați, party-ul s-a mutat la scena mică, unde, Power pe Vinil și Dj Muh’Fucka au încins atmosfera până în zori.

Festivalul a continuat și sâmbătă, cu numeroase activități si jocuri cu premii (ping-pong, slackline, airsoft, climbingwall, badminton etc). Atmosfera a fost întreținută de un Dj Session cu Jo.E & guests Radio Kwaye (Electroclown & Bogdan), Zekarjah (reggae). Seara a continuat cu două concerte semnate Shadowbox și Basska, urmate cu afterparty-ul de la scena mică, unde responsabili cu atmosfera au fost Injektah, Dj Dex și SYL.

Ziua de duminică a fost dedicată copiilor, aceștia întâlninduse cu Ping şi Pong și cu Zâna Julie.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 21089 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*