Foto-video: Club din Zlatna, pe podiumul unui concurs internațional, după prima manșă. Alexandru Achim,Daniel Tentiș și câinii lor, pe „Drumul Romanilor”

Sâmbătă, 26 ianuarie 2019, după prima manșă a concursului internațional de atelaje trase de câini Drumul Romanilor 3.0, clasamentul arată astfel:

Categoria C1 (4 husky siberian)

Achim Alexandru – Locul 2

Categoria C2 (3 Malamut de Alaska)

Tentiș Daniel – Locul 2

Vă reamintim că, între 26 și 27 ianuarie 2019, Alexandru Achim se află în Pasul Tihuța, acolo ia parte la competiția „Drumul Romanilor”, în calitate de reprezentant al clubului Club Sportiv „Snow Wolves Trascău Zlatna”. Lui i s-a alăturat, ca membru al aceluiași club, și Daniel Tentiș.  De menționat faptul că din staff-ul clubului zlătnean mai fac parte Oana Vlăzan și Mădălina Mișu, în calitate de handleri pentru Alexandru Achim, respectiv Daniel Tentiș.

”Concursul e supervizat de observatori internaționali. Vor evalua dacă facem față organizatoric, dar și dacă traseele puse la dispoziție alergătorilor sunt de calitate. În urma evaluării am putea găzdui, în viitor, și campionate europene și mondiale. Am dobândit experiență și avem așteptări mari de la această ediție. Vom avea și cea mai numeroasă participare de până acum.”  a precizat Damaschin Berende, în calitate de organizator.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 19085 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*