Foto-video: Cetatea Alba Carolina în sărbătoare. Concertul gospel „Sing Gloria” a marcat trei sute de ani de la construcția Cetății

Mircea Trifu

gospel sing gloria 46În acest an, la Alba Iulia se împlinesc 300 de ani de la construcția Cetății Alba Carolina, cea mai mare cetate de tip Vauban din sud-estul Europei. Pentru a marca acest eveniment, duminică, 14 iunie 2015, pe Latura de Vest a Cetății Alba Carolina, trei sute de tineri, veniți din toate colțurile țării, au înălțat spre cer „o rugă unică” pentru toți oamenii Cetății, în cadrul concertului de muzică gospel „Sing Gloria”. Cu începere de la orele 19:00, sute de albaiulieni și turiști s-au bucurat de atmosfera de sărbătoare alături de corul „Sing Gloria”.

„Sing Gloria” este un proiect coral de muzică gospel în care coruri de tineri și grupuri muzicale din diferite zone ale țării pun împreună talentul lor pentru a da naștere unui eveniment special. Corul este dirijat, cu o energie şi vitalitate molipsitoare, de Don Grigg, un dirijor canadian cu experiență internaţională în dirijarea corurilor şi grupurilor muzicale, care a revenit în România pentru concertul din Alba Iulia.

Banner USR plus
Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22525 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*