Foto-video: Atmosfera nemaipomenita la deschiderea Targului de Craciun de la Alba Iulia

Brazi impodobiti, lumini ce iti fura ochii, reni, ursuleti, Mos Craciun, vin fiert cu scortisoara, cozonac, colinde, copii veseli, spirit de sarbatoare si voie buna. Toate acestea descriu nemaipomenitul Targ de Craciun din Alba Iulia.

Astazi s-a inaugurat, oficial, mult asteptatul Targ de Craciun din Piata Cetatii de la noi din oras. La deschidere au fost prezenti sute de tineri, parinti, dar mai ales copii, care au ramas foarte placut impresionati de ceea ce au gasit acolo. Cei mici s-au putut bucura de plimbari cu trenuletul, special amenajat pentru ei, de bradul de Craciun, de jocul splendid de lumini ce a invaluit parcul, dar ceea ce le-a captat atentia cel mai mult, a fost casuta mosului, unde, fiecare a putut lasa cate o scrisorica lui Mos Craciun. Cei mai mari dintre cei prezenti au savurat cate o bucata de cozonac si s-au incalzit cu un vin fiert, in timp ce ascultau colinde. La eveniment a fost prezenta si Antynya, care a impresionat lumea cu cateva cantece de Craciun.

Deasemenea, in weekendul ce urmeaza se va inaugura si patioarul din Piata Cetatii, pentru ca fiecare sa poata sa isi arate indeletnicirea intr-ale patinajului.

Targul de Craciun va fi deschis pe toata durata sarbatorilor de iarna, unde, fiecare doritor se va putea relaxa in minunatul décor de iarna si intr-o atmosfera de sarbatoare. In fiecare weekend se vor canta colinde si va avea loc cate un concert oferit de artisti cunoscuti.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22003 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*