Foto-video: Atmosferă de sărbătoare, la Sebeș, în deschiderea Festivalului Internațional “Lucian Blaga”

Mircea Trifu

Miercuri, 9 mai 2018, Sebeșul marchează o nouă zi din preambulul Festivalului Internațional Lucian Blaga, eveniment care se va desfășura între 11 și 13 mai (programul evenimentului poate fi consutat aici). Începând cu ora 12.00 au fost programate momente artistice stradale cu trupa de Street Theatre Art “POKIMA”, actorul Florin Coșuleț și tinerii lor invitați, precum și acțiuni de tipul flashmob în locații simbolice din Municipiul Sebeș.

Foto și video, la finalul textului

De la ora 12.00, la Centrul Cultural “Lucian Blaga” a fost programată o întâlnire a liceenilor voluntari, implicați în desfășurarea festivalului, care au sarcina, printre altele, de a distribui fluturași promoționai.  Manifestările din preambulul festivalului vor continua și joi, după următorul program:

Casa memorială „Lucian Blaga”, Lancrăm

Ora 16.00: Tehnica rostirii poeziei și poezia în muzică.

În compania regizorului Florin Coșuleț și a tinerilor săi invitați.

Participă: Centrul Cultural “Lucian Blaga” Sebeș, Biblioteca Județeană “Lucian Blaga” Alba, Colegiul Național “Lucian Blaga” Sebeș, Liceul Tehnologic Sebeș, voluntari. Invitația rămâne deschisă. 

Banner USR plus
Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22545 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

1 Trackback / Pingback

  1. VIDEO, Sebeș: Moment emoționant oferit de primarul Dorin Nistor, actorul Florin Coșuleț și câteva zeci de elevi din municipiu - ProAlba

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*