Foto-video: Albaiulienii sunt alături de Sabina! Au arătat-o printr-un miting de solidaritate în fața prefecturii

01Vineri, 22 martie, de la orele 16:00, în fața Prefecturii din Alba Iulia, zeci de oameni au înălțat tricolorul în semn de solidaritate pentru Sabina, eleva din Covasna care a fost jignită și amenințată de către colegi din cauza faptului că a purtat o banderolă cu tricolorul. Cei peste 50 de manifestanți, au întins un steag Românesc de-a lungul parcului din fața prefecturii, au purtat însemne tricolore, stegulețe și bentițe și au scandat în repetate rânduri: „Sabina, nu uita, Alba e de partea ta!”, „Covasna și Harghita, pământ românesc”, „Unitate pentru România”. Tot în semn de solidaritate pentru eleva din Covasna, aceștia au cântat imnul național „Deșteaptă-te Române” dar și „Noi suntem români”.

Asociaţia cultural-patriotică „Realitate şi Adevăr” i-a prezentat prefectului Gheorghe Feneşer, o scrisoare deschisă adresată Guvernului României. Scrisoare a fost citită de jurnalistul Ioan Hănţulescu, în calitate de român și de purtător de cuvânt al Asociaţiei.

Scrisoarea adresată Guvernului României:

La protest, pe lîngă albaiulienii de toate vârstele, au fost prezenți și membri ai Asociației „Realitate și Adevăr”, prefectul județului Alba, Gheorghe Feneșer și Dorin Șerdean, viceprimarul municipiului Alba Iulia.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22011 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*