Foto: Victor Ciorbea a fost prezent astazi la Alba Iulia. „Aripa” sa din PNTCD sustine USL-ul in alegerile locale din Alba

Fostul premier Victor Ciorbea s-a aflat astazi la Alba Iulia unde a participat la o conferinta de presa alaturi de sustinatorii sai din PNTCD dar si de reprezentanti ai USL. De altfel, Ciorbea a semnat de curand un protocol numit „Alianta pentru Alba”. In cadrul protocolului este stipulat faptul ca la nivelul judetului Alba „aripa Ciorbea” din cadrul PNTCD sa sustina la alegeri USL-ul. In plus, taranistii Vasi Petric ( locul 8 ) si Nicolae Ota (locul 27), sustinatori ai lui Victor Ciorbea, s-au inscris in PNL pentru a putea candida pe cate un loc la Consiliul Local Alba Iulia si la Consiliul Judetean Alba pe listele USL.

La conferinta de presa de astazi au fost prezenti, printre altii, liberalii Florin Roman si Calin Potor dar si mai multi taranisti care ii sunt alaturi lui Victor Ciorbea in incercarea de a deveni presedintele PNTCD. Printre acestia, Iuliu Hada, demis de curand din functia de presedinte al PNTCD Alba de catre Aurelian Pavelescu, Mircea Trifu care si-a dat demisia de curand  din functia de secretar general al PNTCD Alba dar si Radu Vieru care a optat pentru renuntarea la candidatura pentru functia de primar al muncipiului Alba Iulia din partea PNTCD in conditiile in care este unul dintre sustinatorii lui Ciorbea. Intr-un comunicat remis presei astazi, Radu Vieru declara:

„Echipa PNTCD Alba care continua in politica alaturi de Victor Ciorbea va participa la alegerile din iunie 2012 alaturi de USL  intr-un proiect intitulat „Alianta pentru Alba”. Nu e o alianta juridica , ci un proiect politic prin care PNTCD are sansa de a participa la guvernarea judetului Alba si a muncipiului Alba Iulia. (…) personal m-am retras din cursa pentru primarie dar eu si colegii mei sustinem listele USL in campania electorala care urmeaza. (…)Chiar daca formal si juridic PNTCD trece prin ape tulburi, eu si colegii mei nu tradam ideile si identitatea PNTCD. Nu am dorit niciodata sa plec din PNTCD, nu voi face acest lucru si nu am dorit niciodata ca acest partid sa urmeze o soarta atat de apasatoare. (…)Cred cu tarie ca prin ‘’Alianta pentru Alba’’ identitatea PNTCD merge inainte nealterata”, a conchis Radu Vieru.

комплексное продвижение сайта поисковых системахскачать программу взлом вай фай бесплатно

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 21770 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

2 Comments

  1. Adânc respect pentru țărăniștii din Alba Iulia. O mențiune în plus pentru Radu Vieru. Gestul și declarațiile sale sunt de calitate. Sunt momente, în care unii oameni dovedesc că ar putea fi politicieni. Desigur, nu trebuie uitat președintele Victor Ciorbea, care nu numai că probează aceiași verticalitate, dar și reușește să țină un stindard pentru cei care au nevoie, în aceste momente. Țărăniștii adevărați au ajutat PNL într-un moment critic. Acum este timpul unei noi colaborări, unde PNL trebuie să susțină reintrarea PNȚCD în parlament.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*