Foto: „Ultrasi, nu infractori”. Mesajul suporterilor din „Gruppo Arnsberg” la meciul CSU Alba Iulia – CSBT Alexandria

Dupa ce saptamana trecuta, in timpul meciului de baschet dintre CSU Alba Iulia si Universitatea Cluj Napoca, suporterii din cadrul „Gruppo Arnsberg”, dupa spusele jandarmilor, au scandat injurii si amenintari catre oficialii si jucatorii echipei oaspete fiind evacuati din tribune si amendati cu 150 de lei (vezi AICI), acestia au spus ca jandarmii nu au reactionat deloc corect. „Nu este adevarat. Am aplaudat si am scandat numele fostelor jucatoare de la Alba Iulia, care acum activeaza la Universitatea Cluj, adica Oana Precup si Luminita Manta, si nu am adresat amenintari, fapt care reiese si din mesajul postat de catre Oana Precup pe grupul galeriei „Gruppo Arnsberg” de pe facebook.” a precizat un reprezentant al galeriei.

In timpul meciului de astazi dintre CSU Alba Iulia si CSBT Alexandria, din Cupa Romaniei la baschet feminin, incheiat cu scorul de 86-71, ceea ce duce echipa lui Bilek aproape in semifinale, suporterii din „Gruppo Arnsberg” au afisat un banner sugestiv: „ULTRASI, NU INFRACTORI 1.3.1.2”. „Se confunda foarte des termenul de „ultras”, adica un suporter infocat, cu termenul de infractor sau huligan care provoaca probleme in timpul meciurilor, care adreseaza injurii la adresa echipelor adverse, ceea ce nu este adevarat.” a declarat un reprezentat din grupul de suporteri „Gruppo Arnsberg”.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22607 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

2 Comments

 1. DA, SUNTEŢI MIELUŞEI. DACA ESTE AŞA, DE CE VA ASCUNDEŢI FEŢELE CU FULARE? OARE PENTRU CĂ IARAŞI AŢI SCANDAT OBSCENITĂŢI? ŞI VĂ DAU UN EXEMPLU: CÂND O JUCĂTOARE S-A ACCIDENTAT AŢI SCANDAT ” IEŞI AFARĂ JAVRĂ ORDINARĂ”. SĂ VA FIE RUŞINE. VOI NU SUNTEŢI SUPORTERI CI SUNTEŢI NIŞTE COPII FĂRĂ MINTE CARE NU-ŢI DAU ÎNCĂ SEAMA CÂT DE RĂU FAC ECHIPEI.
  SĂ VĂ FIE RUŞINE!

  • pentru cei neinitiati
   1.2.1.3. inseamna ACAB
   ADICA

   ALL COPS ARE BASTARDS

   CU DEDICATIE!

   SI VA MIRATI CA VA CARA JANDARMII CU DUBELE!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*