Foto: Sute de persoane prezente la cea de a 2-a zi a Festivalului Play For May din Alba Iulia. Vezi cum s-a distrat lumea

pfm 10.05 115Distracție la maxim, slackline, relaxare, film, mancare la ceaun și voie bună. Acestea sunt cuvintele care definesc ce-a de a doua zi a festivalului Play For May, ediția a V-a, ce se desfășoară la Spațiile RYMA din Alba Iulia. Sute de albaiulieni și nu numai, au fost prezenți vineri, 10 mai, la eveniment.

Dacă pe timpul zilei aceștia au avut parte de o zi liniștită și relaxantă, odată cu venirea serii au intrat în party mood. Primul concert al serii a aparținut celor de la „Theory of Mind” din Cluj Napoca, urmați de trupa „Brum” care a ridicat publicul în picioare cu spectacolul lor. Cu toate acestea, cel mai așteptat moment al serii a fost cel în care, pe scena de la RYMA au urcat băieții de la „Suie Paparude”. Michi, Dobrică și Bean au ridicat „până la cer” mâinile celor peste 400 de oameni cu muzica lor de cea mai bună calitate. La scurt timp după concert, party-ul s-a mutat la scena mică, unde, la platane s-a urcat Dj K-lu din Timișoara, iar cei prezenți au petrecut până către zorii zilei.

Pentru următoarele două zile la RYMA vă mai așteaptă o sumedenie de evenimente, concerte și multă distracție. Vezi aici programul evenimentelor ce vor avea loc sâmbătă și duminică în cadrul Festivalului Play For May.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22082 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

2 Comments

  1. Eu nu sunt contra vre unui gen de muzica,dar nu ma pot duce la un concert gen Șuie Paparude” unde singurlul *instrument* e un…laptop !!!

  2. Nici eu nu sunt impotriva unei carti de gramatica. Din contra, recomand studierea acesteia…chiar si pe un laptop.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*