Foto: Super concert marca Alternosfera la Spațiile RYMA din Alba Iulia. Vezi cum s-a distrat lumea

concert alternosfera 44În seara de vineri, 17 mai, în Spațiile RYMA din Alba Iulia a răsunat muzică rock de cea mai bună calitate. Responsabili pentru acest lucru au fost băieții din trupa Alternosfera din Republica Moldova, care au pus pe jar iubitorii rock-ului prezenți la eveniment. Concertul a facut parte din turneul EPIZODIA TOUR.

EPIZODIA TOUR – turneul de promovare al acestui album – se va incheia in orasul din care a pornit, adica la Bucuresti, sambata, 25 mai, la Arenele Romane, printr-un concert-eveniment.

concert alternosfera 08Cunoscuta pentru hit-uri precum „Ploile nu vin”, „Wamintirile”, „Flori de mai”, ”Muta”, „Arunca-mi”, trupa ALTERNOSFERA a cucerit pe deplin publicul din Romania anul trecut, odata cu lansarea albumului „Virgula”.

Atat albumul „Virgula” cat si „Epizodia” fac parte din tripticul conceptual al formatiei ALTERNOSFERA, numit chiar EPIZODIA. Cel ce al treilea album va fi lansat pana la sfarsitul anului. Chintesenta lui graviteaza in jurul celei mai importante si celebre constante matematice, PI (π). Invaluita in trecut de misticism, constanta π, datorita relatiei sale cu natura cercului, este inseparabila de sfera si univers. Conceptul EPISODIA isi propune sa devina inseparabil de ALTERNOSFERA si universul sau: publicul.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 18658 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*